Digitale ontmoeting met Chris van Dam op 6 maart 2021

De campagne van Tweede Kamerlid Chris van Dam gaat over ‘recht doen’.
Daar heeft hij twee redenen voor:
– Vaak ervaren burgers het niet dat we in Nederland een prachtige rechtsstaat hebben. Het blijkt vrij lastig om je recht te halen, bij het doen van de jaarlijkse aangifte of in het geval van een conflict met de overheid. Chris is van mening dat de rechtsstaat concrete bescherming moet bieden aan mensen en dat het beter kan.
– De tweede reden gaat over al die harde werkers in onze rechtsstaat van BOA tot rechter en van brandweerman of -vrouw tot politievrijwilliger.

Op zaterdag 6 maart, vanaf 20.00 uur, gaat Chris van Dam in gesprek met belangstellenden uit de gemeenten Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Midden-Delfland.
Chris van Dam bezocht al meerdere malen diverse gemeenten. Recent bekleedde hij de functie van voorzitter van de commissie die onderzoek deed naar de Toeslagenaffaire. In de Tweede Kamer is hij namens het CDA woordvoerder op het gebied van justitie en veiligheid.
Met zijn ervaring als politieman en officier van justitie en zijn oog voor de menselijke maat wil Chris bijdragen aan een rechtvaardig Nederland.
De digitale ontmoeting staat vanzelfsprekend in het teken van de komende Tweede Kamerverkiezingen.
Natuurlijk kijken we ook terug op de afgelopen periode, zowel op het gebied van de coronapandemie als wel de politieke actualiteit.

Datum en tijdstip
zaterdag 6 maart, aanvang 20.00 uur
Aanmelden
U kunt zich aanmelden via de volgende link: https://forms.gle/hQ9uT75ZuQax7qFd8.
Na aanmelding ontvangt u een dag voor de bijeenkomst de link om deel te nemen.

Input? 
Heeft u nu al vragen of discussiepunten, dan kunt u deze bij uw aanmelding meesturen.
Tijdens de online sessie is er voldoende gelegenheid voor vragen, gesprek en discussie.