Verkiezingen 20 maart: naar de stembus!

Woensdag 20 maart 2019 kan iedereen een stem uitbrengen tijdens de gecombineerde verkiezingen voor de provinciale staten- en waterschapsverkiezingen. Dat betekent dat u de komende weken het CDA weer op verschillende plekken kunt tegenkomen.

  • Op 9 maart komt de lijsttrekker van de Waterschap Hollandse Delta, Leo Stehouwer, naar Hellevoetsluis.
  • Op 16 maart zijn CDA-leden van Hellevoetsluis te vinden op het winkelcentrum Struytse Hoeck tijdens de verkiezingsmarkt.
  • Op 16 maart zijn CDA-leden van Hellevoetsluis actief tijdens NL-doet.

Provinciale Staten?
In Hellevoetsluis stemmen we op de leden van de Provinciale Staten van Zuid-Holland. Dat doen we eenmaal in de vier jaar. Zij bepalen het beleid van de provincie op de belangrijkste punten, controleren de Gedeputeerde Staten en kiezen de leden voor de Eerste Kamer. De Gedeputeerde Staten zijn het dagelijks bestuur van de provincie.

Waterschap?
In Hellevoetsluis is één waterschap actief: het  Waterschap Hollandse Delta. Door te stemmen bepaalt u mee hoe het waterschap uw belastinggeld besteedt. U heeft dus invloed op de keuzes die het bestuur maakt voor water- en wegbeheer op Voorne Putten.

Keuzestress?
Heeft u keuzestress? Maak dan gebruik van het Kieskompas: https://zuid-holland.kieskompas.nl/nl/#

1 gedachte over “Verkiezingen 20 maart: naar de stembus!

  1. Ik heb het Kieskompas geprobeerd en er zijn zeer veel raakpuntenb. Maar er zijn toch ook een paar grote verschillen. Uiteindelijk kom ik ongeveer bij het CDA uit. Code Oranje (Wat is dat?) zit ietsjepietsje dichterbij.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.