Wilbert Borgonjen stelt zich voor

Mijn naam is Wilbert Borgonjen, 54 jaar en woonachtig in Zwartewaal.
Sinds halverwege jaren ’80 ben ik met overtuiging lid van het CDA. De afgelopen jaren heb ik in de rol van wethouder, eerst van Brielle en daarna Westvoorne, het gedachtengoed van het CDA handen en voeten mogen geven.
Verbinding krijgt vorm door elke inwoner en vertegenwoordiger in de raad serieus te nemen.
Naast verbinding staat het CDA ook voor een eigen geluid, neergelegd in de vier uitgangspunten: rentmeesterschap, gespreide verantwoordelijkheid, gerechtigheid en solidariteit. Deze zijn
onverminderd actueel. Door die uitgangspunten en de eigen kracht bouwt het CDA altijd een sterke positie op, zowel in het gemeentebestuur als in de media. Ik richt mij op de kernwoorden betrouwbaarheid, bevlogenheid en bestuur dichtbij.
Juist in deze tijd van polarisatie en populisme is een sterk CDA meer dan ooit nodig. Als lijsttrekker wil ik graag hieraan meebouwen in de nieuwe gemeente Voorne aan Zee.